Prianie novej stránke a do Nového roku 2009

Diskusia ohladom našej www stránky

Moderátor: Kuže

Prianie novej stránke a do Nového roku 2009

Poslaťod Štefan Viglaský v Str 31. Dec 2008 13:11:16

Milí moji priatelia.
Som nesmierne šťastný, že sa Vám podarilo znovu sprevádzkovať stránku nášho krásneho Dolného Ohaja. Bolo mi veľmi smutno keď som raz prišiel na stránku a tam bol oznam, že táto stránka už neexistuje. Cítil som sa ako keby ste dieťaťu prestrihli pupočnú šnúru s matkou. Toto bolo jediné spojenie s obcou, ktorá mi prirástla k srdcu po tom, čo som v nej prežil svoje nádherné detstvo. S obcou, v ktorej ešte aj dnes mám veľa priateľov, známych, bývalých spolužiakov a spolužiačky.
Preto by som, pri príležitosti blížiaceho sa Nového roka 2009, chcel popriať našej stránke veľa navštevovateľov a prispievateľov, konštruktívne nápady a pripomienky, ktoré by viedli nielen k rozkvetu tejto stránky ale i našej krásnej obce. Všetkým Vám, mojim priateľom, známym, spolužiakom, spolužiačkam ale tiež i všetkým Ohajčanom veľa zdravia a šťastia, úspechov v práci i v osobnom živote. Som veľmi rád, že ste opäť tu. Držím Vám palce.
Váš Štefan Viglaský.
Obrázok užívateľa
Štefan Viglaský
Čestný hosť

Re: Prianie novej stránke a do Nového roku 2009

Poslaťod Kuže v Štv 01. Jan 2009 16:35:29

Ďakujeme veľmi pekne a tak ako aj v e-maile tak ešte raz Vám želám všetko dobré do Nového roku 2009 a nech ste i naďalej taký verný návštevník našej stránky. ;)
Obrázok užívateľa
Kuže
Administrátor

Re: Prianie novej stránke a do Nového roku 2009

Poslaťod mireček v Pia 03. Apr 2009 9:15:28

Zdravím všetkých zatiaľ 23 užívateľov tejto stránky.Som tiež rád,že sa obnovila,pretože to je jediné spojivo medzi mnou a mojou rodnou obcou z ktorej som sa pred 20timi rokmi odsťahoval.Stránka sa mi páči,tá predošlá mala trochu ponuré pozadie a viem že dá veľa práce udržiavať ju k spokojnosti všetkých.Ale ako sa hovorí "Sto ľudí-sto chutí".Takže stránke želám dlhú životnosť,adminovi pevné nervy a ostatným veľa nápadov a príspevkov na jej zveľaďovanie...a niekedy na Ohaji DOVIDENIA...Mireček (Slobonník.... :) )
mireček

Späť na Naša webstránka - www.dolnyohaj.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť