No čo hovoríte na internetové Rádio LIFE Dolný Ohaj? Kľudne píšte pripomienky, návrhy, nápady.... Tí čo ste ešte rádio nepočuli, alebo dokonca o ňom ani neviete navštívte --->
Tak ozvi sa nejakému DJ-ovi na nete a pozri ci je vlastne na nete a ked sa ho spytas ci by nezapal radio (samozrejme ak uz nie je zapate) tak ho urcite zapne ak bude mat cas a nebude mat nijaku dolezitejsiu robotu. ...vacsinou pri hraní/vysielaní pristihnes - DJ Bondy-ho, teda mňa
Kontakt do vysielania by ste mohli mať i na FACEBOOKu, konkrétne ja už ani na POKEC nechodím ... PS: podľa chatu sa mi vidí, že ste už dovisielali 2010-05-20 14:33:32 | Mišiak: VEĎ TO NEHRÁ ... 2009-10-19 23:01:09 | Michales: no je to goood hah 2009-09-22 18:17:03 | Sebastian: lidi pudtite tam volaco zivsie
No situácia je asi takáto: mne sa pokazila CD mechanika, vyše 5000 pesničiek mám na CD a v PC ich neni veľa, len do 1000. Hlavne preto sa rádio už "Dolný Ohaj" dlho nevysielalo, ja by som inak vysielal...momentálne je aj čas, len zase táto vec sa mi stala, ale budem pracovať na vyriešení len teraz neni sú peniaze ....kebyže sa nestane táto vec, už by to inak vyzeralo (kontakty, FB....)