Zatvorenie posilňovne

Diskusia Dolnoohajskej posilňovne

Moderátor: NUMERO UNO

Zatvorenie posilňovne

Poslaťod NUMERO UNO v Pia 01. Jan 2010 16:47:58

Takže Vážené dámy, vážení páni, týmto dňom je SD-GYM zavretý, až dovtedy, kým sa nevyrieši vadalizmus v priestoroch posilňovne, a to tým spôsobom, že sa nájde vinník.

Pre nezainteresovaných nejaký fasa chalan/baba rozbil celú zrkadlovú plochu pred stojanom na drepy, spodnú aj hornú časť. Bohužial vyzerá to tak, že to bolo naschvál, nakoľko sa okolo toho zdkadla nechodí a v jeho tesnej blízkosti sa necvičí a intenzita nárazu musela byť dosť silná, keďže je rozbitá celá plocha. Podľa toho ako to vyzerá bol do zrkadla hodený kotúč alebo s niečim bolo rozbité.

Skrátka dokedy sa to nevyrieši, SD-GYM je zavretý. Samozrejme lepšie by bolo keby sa ten dotyčný/dotyčná priznali samy a čo najskôr aby za nich nemuseli trpieť ostatní čo s tým nič nemajú. Je to na Vás všetkých a hlavne na tom dotyčnom aby si vstúpil do svedomia a dal veci do poriadku, kým nie je neskoro, lebo nieje problém zavrieť SD-GYM natrvalo. Jednoducho v marci sa už nič zbierať nebude a môžete si hľadať nové fitko.

Namiesto priania úspechov do Nového roka teda riešime takéto detinské veci.
NUMERO UNO
Moderátor

Re: Zatvorenie posilňovne

Poslaťod NUMERO UNO v Ned 03. Jan 2010 19:56:26

No tak SD-GYM znovu v prevádzke, po zistení vinníka, za čo sa môžeme poďakovať hlavne Grcovi!!!

Vinník sa mi aj na moje prekvapenie sám priznal, takže on oficiálne už nemá v posilňovni ani gram železa, bol mu zhabaný a s tým aj on sám súhlasil. Keďže sa sám priznal a vyplatil si dlh (prostredníctvom činiek) môže naďalej navštevovať priestory, ale s tým, že žiadne požičiavanie kľúča sa už realizovať nebude, bude tam chodiť jedine sám a jedine s Vami ostatnými. Keď bude nejaký problém okamžite ma kontaktujte.

Na takéto riešenie som pritúpil pre dve veci. Prvá bola hlavne to, aby vám tam nechodil robiť ešte väčšie problémy, čo by podľa mňa chodil, keby ho úplne "odstavíme" a po druhé na moje prekvapenie sa bez mučenia priznal :lol:

Čiže zhrnieme to: Juro B. v SD-GYME nemá už ani gram železa, má na tento rok vyplatené členské, môže navštevovať priestory SD-GYMU ale pod podmienkou, že tam bude chodiť sám bez svojej početnej bratraneckej populácie a kľúč mu už nebude vydávaný, bude tam proste chodiť keď v posilke niekto bude.

Bol by som rád keby sa k tomuto postupne všetci vyjadríte. Viem, že by pre vás bolo najlepšie, keby tam už vôbec nechodil, ale neviem či by potom nezačal ešte viac vyvádzať. Uvidíme keď tam bude chodiť bez tých svojich pajtášov ako sa bude chovať...
NUMERO UNO
Moderátor

Poslaťod TUCKEN RYDER v Pon 01. Feb 2010 19:51:28

no ale ako vieš,že nemajú vlastný klúč ?
Stanislav H.(píšem skrátene nech je utajený pred násilníkmi) ich vraj videl odtiaľ vychádzať a nikto tam nebol .
Ako je to možne :?: :?: :?:
Obrázok užívateľa
TUCKEN RYDER

Poslaťod NUMERO UNO v Uto 02. Feb 2010 10:08:25

Nevidel ich vychádzať priamo z Gymu, ale spoza kulturáku, on sa tam sem tam ide pozrieť, či niekto necvičí a tak.
A Juro mi pravidelne, tak 3x do týždňa vyvoláva, kedy už može mať aj on vlastný kľúč :lol: srandista...
Myslím, že taký až prešpekulovaný neni, že by tom takto na mňa hral a stále si vlastne pre nič míňal svoj drahocenný kredit, keď pritom sám vie, že ho tam môžem kedykoľvek načapať, lebo nechodím stále o tej istej hodine cvičiť. A načapať ho tam môžu aj ostatný, takže myslím, že by to neriskoval, bol by to jeho posledný klinec do rakvy.
NUMERO UNO
Moderátor

Späť na BODYBUILDING - SD GYM Dolný Ohaj

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť